Irradia: Kirurgiska och medicinska lasrar
MID laserKirurgisiaKosmeettisiaMore on lasersAbout IrradiaEsitteetYhteysLinkitHome
 

Kirurgisia
CO2 laser
Holmium laser

In English
More on lasers
About Irradia
FAQ

Esiieet
Yhteys
Linkit

Irradia Miksi CO2 Laser

Hiilidioksidilaser on erittäin monikäyttöinen laite kaikenlaisissa tarkkuutta vaativissa kirurgisissa toimenpiteissä, dermatologiassa, plastiikkakirurgiassa, gynekologiassa, oraalikirurgiassa, KNK:ssa y.m. Jotkut vähemmän tarkkuutta vaativat toimenpiteet suoritetaan mieluummin veitsellä.

Hiilidioksidilaserin suuri etu on, että se on lähes vaaraton silmille (niin kauan kuin säde on divergentti, kuten se yleensä aina on). Sitä paitsi sekä muovi että lasi pysähdyttävät tehokkaasti tämän aaltopituuden säteilyn, ja sen takia mitä tahansa silmälaseja voidaan käyttää suojalaseina.

CO2-laserilla työskennellään erittäin tarkasti, useimmiten ilman verenvuotoa, kipu on vähäistä ja arpeutumisvaara on pieni. Hiirikokeiluilla on todettu, että bakteerit ja virukset eivät kulje verenkiertoon CO2-laserin viillosta, kuten käytettäessä veistä tai diatermiaa. Hiilidioksidilaserin avulla suoritetuissa toimenpiteissä turvotusta ja verenpurkaumia on huomattavasti vähemmän verrattuna siihen, jos toimenpiteet tehdään veitsellä.

Voit joko koaguloida, höyryttää tai leikata säteellä. Usein toimenpiteet voi suorittaa ilman puudutusta tai käyttämällä pelkästään EMLA-voidetta (esim. kondyloomien poistossa). Jälkihoito on helpompi ja tulehdusten ja arpeutumisen vaara on pienempi. Kulhoja ja veitsiä ei tarvitse puhdistaa ja sidosten kulutus vähenee merkittävästi. Ei tarvita edes avustajaa. Hiilidioksidilaser maksaa itsensä melko lyhyessä ajassa aika- ja materiaalisäästöinä.

Miksi CO2-laser juuri Irradiasta?
IRRADIA on kehittänyt ja valmistanut lasereita vuodesta 1985 ja siksi kokemus on laaja. Irradian CO2-laser 315M on pienikokoinen, ketterä, tyylikäs ja hintansa arvoinen. Se on varustettu 15 watin CO2-laserputkella. Tyypillinen kudokseen kohdistuva teho on 10-11 W. Useimmiten työskennellään 2 – 5 W:n tehoilla. Lasersäde viedään kudokselle kestävällä, tukevalla ja lähes painottomalla peilivarrella. Laite painaa vain 15 kg ja on helppo siirtää eri osastoiden tai klinikoiden välillä. Mitään ei tarvitse vaihtaa tai täyttää. Ainoa kulutustarvike on jonkin verran sähköä (suurin piirtein yhtä paljon kuin mitä lukulamppu kuluttaa). Laser työskentelee äänettömästi ja on heti käyttövalmis ilman esilämmitystä.

 

 

Tekninen erittely
Pituus 49 cm
Leveys 16 cm
Korkeus 18 cm
Paino 15 kg
Ulos annettu teho >10 watt
Aaltopituus 10600 nm
Sähkö 220-240 V, 50 Hz 0.5 A
eller 110-120 V, 60 Hz, 1A

Miksi hiilidioksiidilaser – lue lisää


CO2 laser
     
     
     

Irradia Finland • Phone +35 8500-782799 • Mail info@irradia.fi • Ola Westmanin puistotie 4 a • 10210 Inkoo • Suomi • ContactSitemap