Irradia: Kirurgiska och medicinska lasrar
MID laserKirurgisiaKosmeettisiaMore on lasersAbout IrradiaEsitteetYhteysLinkitHome
 

Laser therapy
Surgical laser - CO2 laser
Surgical laser - Holmium laser
Hair-removal
Blood vessels
Tatoo removal
Laser peeling

About Irradia
FAQ
Contact

Kosmeettisia

Med estetisk laser menas starka lasrar som används för att koagulera, bränna eller evaporera bort vävnad, kärl eller hår. Det som skiljer de kirurgiska lasrarna mot de kosmetiska är att de kosmetiska endast får användas i ett kosmetiskt syfte d v s vid exempelvis hårborttagning/reducering, ta bort tatueringar, ofarliga skönhetsfläckar, ytliga blodkärl, rynkor/peeling och fibrom. Man får alltså inte använda dessa lasrar att behandla sjukdomstillstånd om man inte står under en ansvarig legitimerad läkare eller är legitimerad läkare själv.

Vi vill starkt påpeka att det är mycket viktigt att som skönhetsterapeut ha god kännedom om sitt laserinstrument och hur man använder det samt om sin kunds besvär/önskemål för att ge en säker och optimal behandling. Vid leverans av en Irradia laser får kunden alltid en gedigen information och utbildning på sitt instrument.

Det finns även möjlighet i mån av tid att få praktisk handledning och eventuellt närvara vid behandlingar på Irradia kliniken.

För mer information om Irradias Estetiska laserinstrument.


     
     
     

Irradia Finland • Phone +35 8500-782799 • Mail info@irradia.fi • Ola Westmanin puistotie 4 a • 10210 Inkoo • Suomi • ContactSitemap