Irradia: Kirurgiska och medicinska lasrar
MID laserKirurgisiaKosmeettisiaMore on lasersAbout IrradiaEsitteetYhteysLinkitHome
 

Kirurgisia
CO2 laser
Holmium laser

In English
More on lasers
About Irradia
FAQ

Esiieet
Yhteys
Linkit

Laserkäsikappaleet

904 nm (GaAs-laser) 60 mW tai 120 mW. Superpulsattu, maksimipulssit 80 W per laserdiodi. Tällä lasertyypillä on suurin hoitosyvyys kaikista käsikappaleistamme.

904 nm (GaAs-laser) 60 mW eller 120 mW. Superpulsad med maxpulser upp till 12 W per laserdiod. Denna lasertyp har störst behandlingsdjup av våra prober

Superpulsatut laserimme sopivat liikuntaelinten ongelmien hoitamiseen, eli lihaksisto, nivelet ja jänteet. Erilaisissa lääketieteellisissä tutkimuksissa on todettu, että sekä erilaiset lasertyypit että eri pulssitoistojaksoluvut antavat erilaisia biologisia palautteita. Useimmat kokeneet käyttäjät suosittelevat alhaisten pulssitoistojaksolukujen käyttöä, kun halutaan ensisijaisesti saada aikaan kivunlievitystä, ja korkeita toistojaksolukuja tulehdusten hoidossa.

Multi probeLaajan kirjallisuuden piirissä on useita kaksoissokkotutkimuksia, joissa 904 nm-laserit ovat osoittautuneet olevan selvästi tehokkaampia (verrattuna muihin lasertyypeihin) tendiniitiksen, gonartroosin ja myofasciakipujen hoidossa, sekä myös reumakipujen ja -turvotusten, noidannuolen, kroonisten kipujen sekä erilaisten neuralgioiden kuten vyöruusukivun hoidossa.

Multi probeIrradia 904-laser on ainutlaatuinen: sillä on pulssitoistojaksoluvusta riippumaton teho. Tavalliset GaAs-laserit tuottavat alhaisen tehon alhaisella pulssitoistojaksoluvulla. Tyydyttävän hoitotuloksen aikaansaamiseksi vaaditaan, että tietty annostus lisätään kudokseen.

Hoidettaessa potilaita tavallisilla GaAs-lasereilla alhaisella toistojaksoluvulla, käsittelyaika venyy alhaisen tehon vuoksi epärealistisen pitkäksi ja sen takia siitä tulee myös turhan kallis potilaalle. Tämä ongelma ei synny Irradia 904-laseria käytettäessä. Muuttumaton, toistojaksolukuriippumaton teho tekee myös oikean hoitoajan laskemisen helpoksi, toivotun annoksen saavuttamiseksi.
Irradian multiprob neljälla GaAs-laserdiodilla on erittäin suosittu fysioterapeuttien, kiropraktikoiden, naprapaattien ja hierojien keskuudessa.

Indium probe635 nm laser (Indium) 14 mW tai 35 mW
Nämä laserit (joilla yleensä on jatkuva näkyvä valo) ovat osoittautuneet parhaiten toimiviksi iho- ja limakalvo-ongelmien hoidossa, kuten herpes simplex, herpes zoster (vyöruusu), arvet, käsi- ja jalkasyylät, acne, säärihaavat, neuralgiat, ihottumat, afte ja vihlovat hammaskaulat.

GaAIA probe

820 nm laser (GaAlAs-laser) 250 mW – 900 mW
On olemassa monta erilaista GaAlAs-laseria. Eniten tutkittu on se, jolla on näkymätön tai melkein näkymätön, tavallisesti jatkuva lasersäde, aaltopituus 820 nm. Tämä lasertyyppi sijoittuu kahden yllämainittujen lasertyyppien väliin ja on osoittautunut olevan tehokas sekä iho- ja limakalvo-ongelmien hoidossa että pienempien syvällä olevien jänteiden, lihasten ja pienempien nivelten hoidossa. Erityisen tehokkaaksi olemme todenneet sen säärihaavojen hoidossa. Irradia 820 nm GaAlAs-laserin voi tilata 20 mW:n tehosta alkaen 900 mW:n tehoon. Laservalo on divergentti (valo leviää) minimoiden silmävammojen riskin.

Tekninen Erittley - laserkäsikappaleet
Aaltopituus

Lasertyyppi pulsattu/jatkuva Keskiteho (ulosanti)
904 nm 4 GaAs-laser superpulsattu - peakpower 80 W/diod 4 * 15 mW = 60 mW
904 nm 4 GaAs-laser superpulsattu - peakpower 80 W/diod 4 * 30 mW = 120 mW
904 nm 4 GaAs-laser superpulsattu - peakpower 80 W/diod 4 * 60 mW = 240 mW
820 nm 1 GaAlAs-laser Pulsad och kontinuerlig 250 - 900 mW
635 nm 1 Indium-laser Pulsad och kontinuerlig 14, 35 mW


     
     
     

Irradia Finland • Phone +35 8500-782799 • Mail info@irradia.fi • Ola Westmanin puistotie 4 a • 10210 Inkoo • Suomi • ContactSitemap